NOORDZEEKRAB
gele biet – groene curry – pittige microleaves
OF
MEDAGLIONI VAN FAZANT
gemonteerde wildjus – salie
– – –
KNOLSELDERVELOUTÉ
kastanjechampignon
– – –
CIVET VAN EVERZWIJN
cocottes van raapjes – wintergroentjes – kroketjes
OF
KABELJAUW
schorseneren – oesterzwam – knolselder – cèpe
OF
HERTENKALFHAAS
savooi – boschampignon – knolselder – zoethout – kroketjes
– – –
AMERICAN COOKIE DESSERT
salted karamel ijs
– – –
Menu 3G: € 64.00
Menu 4G: € 74.00
AMUSES
– – –
CARPACCIO VAN HERT
pesto van boschampignons – knolselder – Chioggia biet
– – –
COQUILLE
pompoen – krokant spek – schorseneren – dragon
– – –
CHAMPAGNESORBET
– – –
PARELHOEN
spinazie – pastinaak – truffeljus – pommes fondant
– – –
KERSTBOMBE
chocolade – red velvet bisquit – framboos
– – –
Menu 5G: € 89.00
excl. dranken
CARPACCIO VAN HERT
pesto van boschampignons – knolselder – Chioggia biet
OF
COQUILLE
pompoen – krokant spek – schorseneren – dragon
– – –
PORTUGESE TOMATENROOMSOEP
– – –
PARELHOEN
spinazie – pastinaak – truffeljus – pommes fondant
OF
SPEENVARKEN
wortelcrème – gewokte sojascheut – gebakken rijst – sweet chili jus
OF
ZEEBAARS
tortellini – lookcrème – ratatouille
– – –
NIEUWJAARSBOMBE
chocolade – red velvet bisquit – framboos
– – –
Menu 3G: € 64.00
Menu 4G: € 74.00